V kategorii starších žáků se přeboru zúčastnilo dvanáct tenistů z klubů TK Krnov, TK Bruntál, Sokol Vrbno pod Pradědem a Jiskra Rýmařov. Protože nebyly vypsány přebory mladšího žactva, zúčastnili se mladší hráči přeborů ve vyšší kategorii.

Do finále singlu se dostali Michal Šlor z domácího TK Krnov a Marek Purzitidis ze Sokola Vrbno pod Pradědem. Krnovský tenista svého soupeře na kurtu předčil a zvítězil ve dvou setech poměrem 6:3 a 6:2. Opět po roce se tak stal přeborníkem okresu Bruntál. V semifinále a tedy na třetích místech skončili Leo Petr z TK Krnov a Michal Hájek z TK Bruntál.

Ve čtyřhře si domácí tenista Leo Petr třetí místo z dvouher vynahradil. Se svým parťákem a oddílovým kolegou z TK Krnov Adamem Zouharem se stali přeborníky okresu, když ve strhujícím finále porazili vrbensko-bruntálskou dvojici, Marka Purzitidise s Michalem Hájkem, po velké bitvě v poměru 6:4, 6:7 (7:4), 1:0 (10:4) .

Oba tituly okresních přeborníků zůstaly tedy v domácím klubu TK Krnov.

Přeboru starších žákyň se zúčastnilo osm děvčat. Protože tenistek z okresu Bruntál bylo pro konání turnaje málo, byly přebory vypsány jako otevřené, tedy „open", a mohlo se jich zúčastnit i dalších pět hráček z jiných okresů.

Finálové utkání bylo nakonec mimookresní. Setkaly se v něm Julie Priesolová ze Sokola Stará Bělá a Zuzana Flašarová z o.s. Mladý tenista. Vítězkou se stala mladá tenistka ze Staré Bělé, když dokázala soupeřce po vyhraném prvním setu 6:4, ve druhé sadě naložit dokonce „kanára" 6:0.

Ve čtyřhře děvčat dominovaly Priesolová s Flašarovou, které porazily Helenu Horákovou spolu s Klárou Krasovou (obě z Witzenmann Opava) 6:2, 6:4 .

Vítězové v obou kategoriích byli odměněni bohatými cenami. Přebor proběhl bez sebemenších problémů a ke spokojenosti dětí i rodičů.