Kromě Krnovaček a domácích basketbalistek se klání v kategorii kadetek (do sedmnácti let) zúčastnila ještě družstva BK Tábor, BK Havířov, Sokol Nusle a maďarský Kobányai Daraszak.

Mladé krnovské basketbalistky zahájily turnaj už ve čtvrtek soubojem s domácím SBŠ Ostrava. Ostravanky hrají nejvyšší soutěž kadetek, a tak byly v duelu favoritem. Jenomže Krnovanky s nimi po celý první poločas držely krok, prohrály jej jen o čtyři body 28:32. Po přestávce však domácí celek nastartovala dvanáctibodová šňůra. Dostali se do vedení o patnáct bodů, které si v poklidu pohlídali až do konce.

Lokomotiva Krnov - SBŠ Ostrava 47:64
Body Krnova: Dudová 13, Dančiová 11, Thiebergerová 8, Krejčí 6, Melcrová 6, Vávrová 3

V pátek čekala na Lokomotivu dvě utkání, první proti týmu Tábora a druhé s pražskými Nuslemi. Táborské basketbalistky od počátku nestačily. Krnovanky si vybudovaly solidní náskok, který potupně neustále navyšovaly.

Lokomotiva Krnov - BK Tábor 79:36
Body Krnova: Dančiová 14, Thiebergerová 14, Dudová 9, Koudelková 8, Melcrová 8, Vávrová 6, Rusková 4, Strakošová 4, Jouzová 4, Vaculíková 2, Sedláčková 2, Krejčí 2

Proti Nuslím už to tak jednoduché nebylo. Střetnutí nabídlo řadu zvratů. Krnovu se nedařilo zakončení a jeho hráčky se předháněly v zahazování šancí. Skoro po celou první půli za pražským celkem zaostávaly, chvílemi prohrávaly až o deset bodů. Těsně před přestávkou se ale Lokomotivě podařilo ztrátu smazat a ve druhém poločase převážit skóre na svou stranu. Nakonec bylo ze zápasu ještě drama, když zase Nusle mocně dotahovaly. Šťastnějším týmem byl ale nakonec Krnov.

Lokomotiva Krnov - Sokol Nusle 54:49
Body Krnova: Dudová 13, Vávrová 11, Dančiová a Thiebergerová 8, Melcrová a Strakošová 6, Vaculíková 2

Sobota se mladým Krnovačkám příliš nepovedla. Nejprve podlehly papírově slabšímu Havířovu, když za soupeřem zaostávaly především v bojovnosti. Nepodařilo se jim ani eliminovat rychlé protiútoky soupeře.

Lokomotiva Krnov - BK Havířov 42:54
Body Krnova: Dančiová 15, Jančárová 6, Vávrová 6, Krejčí 4, Melcrová 4, Koudelková 2, Strakošová 2, Rusková 2, Dudová 1

Ani souboj s Maďarkami Lokomotivě nevyšel. Tým Kobányai Daraszak Krnovanky předčil a nakonec zaslouženě vyhrál.

Lokomotiva Krnov - Kobányai Daraszak 39:54
Body Krnova: Vávrová 13, Dančiová 5, Jančárová 4, Krejčí 4, Melcrová 3, Dudová 3, Koudelková 3, Rusková 2, Strakošová 2, Vaculíková 2

V neděli, poslední den turnaje čekal na krnovské basketbalistky souboj o třetí místo. V něm se opět střetly s celkem Havířova. Ovšem tentokrát měl zápas úplně jiný průběh. Úvod patřil Krnovu, který šel do vedení. Jenže Havířov ztrátu smazal a ještě před poločasem si vybudoval sedmibodový náskok. Ještě v osmé minutě druhého poločasu to vypadalo na vítězství Havířova. Pak ale Krnovačky zabraly a protivníka udolaly. Vybojovaly tak na turnaji pěkné třetí místo

Lokomotiva Krnov - BK Havířov 70:58