Pod režijním vedením Tomáše Marka se v komedii představí Marie Šimonková, Jaroslava Kadlčíková, Darja Masná, Irena Kočendová, Denisa Strnadová, Jan Plecháč, Miloslav Kadlčík, v hlavní roli diváci uvidí reportéra České televize Jana Pirkla.

Skvěle napsaná komedie anglické autorky Shirley Joan pojednává o muži, jenž nemůže najít sám sebe, a jeho praktické ženě, která má i bez něj starostí až nad hlavu.

Bernie (Jan Pirkl) se rozhodl skončit se zaměstnáním a věnovat se umění, jeho jediným produktem je ale zatím pouze nepovedený autoportrét. Jeho žena, lékařka Nikol (Marie Šimonková), zase musí kvůli rekonstrukci přestěhovat svou ordinaci domů.

V domě žije i popletená a krátkozraká teta Dot (Jaroslava Kadlčíková), do toho všeho ještě přijde hysterická a dotěrná pacientka Val (Darja Masná) žádat Nikol, svoji lékařku, aby mohla porodit své již sedmé dítě v provizorní ordinaci do vany.

Kromě hrozícího porodu se postavy musí vypořádat i s ukrytím mrtvoly, nečekanou návštěvou milenky, příjezdem dcery a nezkušeným praktikantem.
Z dosud klidného domu je najednou blázinec.