Michal Nesvadba patří k nejoblíbenějším umělcům hrajícím pro děti. Představení je plné legrace, překvapení, nápadů i písniček a vybízí dětské diváky ke spolupráci. Nesvadba umí zaujmout děti i dospělé, velkou popularitu si získal v souboru Mimtrio, v němž v osmdesátých letech vystupoval se Světlanou Nálepkovou a Václavem Upírem Krejčím.

V roce 1997 poprvé představil Nesvadba světu jevištní práci se samolepicí páskou, která nese jméno Mr. Tapeman, vystoupil s touto rekvizitou na festivalu v Japonsku. Je to hra, při které se dá barevná samolepicí páska modelovat od jednoduchých tvarů až po plastické tvary imitující reálné předměty. I na toto se mohou těšit krnovští diváci.

Michal Nesvadba je scénáristou a hlavním protagonistou televizního seriálu, který mohou od roku 1999 sledovat děti v České televizi. A to je i naše soutěžní otázka jak se jmenuje tento oblíbený televizní pořad?

Správnou odpověď nám můžete volat dnes (v pátek 18. dubna) od 14 hodin na telefonní číslo krnovské redakce 554 625 006. Na prvního volajícího čekají dvě volné vstupenky, na druhého volajícího CD Písničky ze školky.

Soutěžní otázka: Kdo byl vedle Michala Nesvadby a Světlany Nálepkové třetím členem souboru Mimtrio?

Správnou odpověď můžete volat od 14 hodin na telefonní číslo 554 625 006.