Oslavy zahájí ve čtvrtek 19. července výstava v sále Kulturního domu „…A tak si tady žijeme“ ze života obce a místních spolků, k vidění bude do soboty.

V pátek a v sobotu mohou odvážlivci na prohlídku podzemí Horního Města, bude zpřístupněna štola Petrův okruh. Je potřeba vzít si rukavice, holínky a odpovídající oděv, protože prostory jsou znečištěné od bahnité vody, místy úzké a nízké. Přilby a svítilny budou k zapůjčení na místě.

V sobotu je na programu turnaj v malé kopané a odpoledne průvod císaře Rudolfa II a převzetí klíče od obce k bujarému veselí.

Pak následují koncerty, ve 14.30 hodin Jumping Drums, v 16.00 Smokie revival, v 18 Turbo, ve 20 All Stars Tribute, od 21 diskotéka.

Po celé odpoledne mají děti kolotoče zdarma, ve 22 hodin je ohňostroj.

V neděli v 9.30 hodin začíná koncert chrámového sboru Bernardini v kostele sv. Máří Magdaleny, v 10.30 opět projde průvod obcí a dojde na předání klíčů od obce. V 11 hodin je mše svatá v kostele sv. Máří Magdalény, ve 13 hodin začíná ve sportovní areálu vystoupení houslistky Ilony Stryové, ve 14 ji pak vystřídá skupina Vracovjáci. 

První psí potah se podařilo najít na zvětšenině mostu v Branticích.
Třetí případ tažného psa: sloužil pekaři v Lichnově
Ilustrační foto.
Krádeže v hypermarketech řeší ochranka i strážníci