Večer plný vtipných historek a písniček si můžete užít ve středu 19. října v Městském divadle Krnov.

Jakub Kohák upoutává pozornost fanoušku tím, jak je originální, vtipný a pohotový. Působí jako režisér, herec, moderátor a v neposlední řadě i zapálený sportovec. Jeho reklamy získávají ceny jak na české, tak i na světové scéně.

Na festivalu v Cannes byl prezentován v prestižním světovém výběru Young Directors (nejlepší mladý režisér). Na televizních obrazovkách se proslavil sérií reklam pro T-mobile jako legendární trenér Zadar Volanyč. S chutí se věnuje i tvorbě krátkých videoklipů a filmů. Je držitelem ceny Anděl (1999) za nejlepší český videoklip.

Z jeho herecké kariéry připomeňme role ve filmech Čert ví proč, U mě dobrý nebo Hlídač č. 47. V seriálu Okresní přebor ztvárnil postavu brankáře. V současnosti ho mohou televizní diváci sledovat v pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

Matěj Ruppert, známý též jako Matthew Ruppert, je populární jako zpěvák skupiny Monkey Business, se kterou mimo jiné získal v letech 2006 a 2007 ocenění Akademie populární hudby Zpěvák roku. Působí také ve skupinách G-Point Hunters a Neruda.

Vstupenky prodává TIC Krnov a stojí 260 a 230 korun. Show začíná v 19 hodin.

Gabriela Mathiasová