Především ale zvítězila v soutěži kapel Mercedes Benz Live Space 2014, díky čemuž mohla odjet na podzimní tour s kapelami Imodium a Zakázaný Ovoce a nahrát klip, který si můžete poslechnout několikrát denně na televizní stanici Óčko, kde běží 
v pravidelné rotaci.

V klipu si zahráli mimo jiné Vilma Cibulková anebo Kuba Ryba z kapely Rybičky 48, ale také samotní hráči kapely Donaha. Právě v souvislosti s novým klipem je tato kapela v TV Óčko označována za české 5 Seconds of Summer.

„Klip jsme točili v liberecké restauraci Coyote. Muselo se natáčet mimo provoz, v noci. Byl to docela masakr! Stejný den jsme se pak účastnili semifinále soutěže GBOB, ve které jsme později v národním finále získali třetí místo, a stali se tak nejúspěšnějšími účastníky soutěže z Moravy," řekl frontman kapely Matěj Jelen.

Do letošního ročníku se přihlásilo přes pět set kapel z celé České republiky a vítěz postoupil do světového finále, které se uskuteční v březnu v norském Oslu.

Donaha si také nesmírně považují možnosti zahrát si na prestižním festivalu Rock for People, kam se dostali díky spolupráci s hudebním serverem Bandzone. Účast na některých dalších festivalech jim umožní právě vítězství v soutěži Mercedes Benz LS.

Nyní od poloviny ledna začíná kapela nahrávat nové CD, na kterém se objeví některé skladby ze současného playlistu, ale také songy úplně nové. „Když půjde všechno podle plánu, mohli bychom křest CD stihnout ještě na jaře," tvrdil s notnou dávkou optimismu patnáctiletý Štěpán Jelen.

Obsazení Donaha: Matěj Jelen - kytara, zpěv
Pepa Sedlák - kytara, vokály
Marek Pešl - baskytara, vokály
Štěpán Jelen - bicí