„Jako host si s námi zahraje šumperská skupina Trocha klidu. Společné hraní jsme si už vyzkoušeli na začátku prosince v U klubu v Olomouci, kde někteří z nás studují. Na oplátku zahraje Donaha v jejich domovském Šumperku," uvedl Matěj Jelen z kapely Donaha.

Do konce roku zahraje Donaha ještě v Novém Jičíně v klubu MC Drago jako host na tradičním vánočním koncertě skupiny Nevím. S touto kapelou muzikanti z Donaha už hráli před více jak třemi lety.

„V minulosti jsme s ní odehráli několik koncertů a byla to právě tato kapela, která měla už v roce 2012, v době, kdy jsme začínali, jako první tu odvahu, že si nás přizvala na svůj koncert v Jindřichově jako předkapelu," zavzpomínal na první koncertování Matěj Jelen.

Ještě letos chtějí muzikanti z Bruntálu a Nové Pláně také natočit pár klipů jejich nových písniček na 360stupňovou kameru. V lednu je pak čekají koncerty v Klatovech a Praze a po delší době snad také konečně nahrávání nového singlu. Nemluvě o tom, že jako studenti musí také složit na školách potřebné zkoušky.