„Pod vedením vychovatelky Danuše Olšové jsme nastudovali pohádku O Červené karkulce z dílny Karla Šípa a Jaroslava Uhlíře, kterou jsme si ještě dále upravili. Hlavní role Karkulky se ujala Julie Vorlická, role vlka se skvěle zhostil Jaroslav Petřek. Při nácviku jsme zažili spoustu legrace, byly to pro nás opravdu úžasné a nezapomenutelné zážitky," představila Lenka Tranová z krnovského gymnázia.

Představení mělo premiéru
10. prosince v klubovně domova mládeže u příležitosti mikulášské nadílky pro děti z Dětského domova Lichnov. Pohádka dětem i dospělým vykouzlila úsměv ve tváři, což je pro ochotníky nejdůležitější odměna.

„Pro diváky jsme připravili i písničku Půlnoční od Václava Neckáře. O měsíc později jsme pohádku zahráli dětem v Mateřské škole v Gorkého ulici. Děti byly nadšené a sledovaly pohádku velmi bedlivě. Dokonce si všimly, že myslivec nakonec nevystřelil z pušky.

V březnu bychom rádi uvedli pohádku v Domově pro seniory Krnov. Doufáme, že představením uděláme seniorům stejnou radost jako dětem," uzavřela Lenka Tranová.