Domácí se společně se svým A-týmem krčí až na samém dně ligové tabulky. Béčko Valachů je předposlední, dokázalo jen dvakrát zvítězit a připsalo si pouhých šest bodů. Krnovským se v minulém kole podařilo porazit silný Uničov, když sice inkasovali jako první, ale pak v poklidu zvítězili 6:4.

Krnovskému mužstvu momentálně patří sedmá příčka, tedy umístění, na které nejsou krnovští fanoušci příliš zvyklí. Hra týmu se však postupně zvedá.

Trenér Michal Piskoř musí od počátku sezony řešit jeden velký problém, a to je složení obranných řad. K dispozici nejsou opavští beci Dohnal s Rýparem. Většinou musel v obraně zaskakovat i některý z útočníků. Problém ještě vzrostl v minulém týdnu, kdy se zranil další z klíčových obránců Ján Marienka. Složení obrany tak bude pro trenéra rébusem.

Další ztrátu počítají Krnováci v útočných řadách. Poté, co se po zdravotních problémech vrátil Ondřej Pavlica, vypadl ze sestavy Michal Tošenovjan. Útočník, který hrál v poslední době ve výborné formě, dostal desetizápasový trest, za incident v utkání v Horním Benešově (podrobnosti jsme přinesli v úterním Regionu).

I přes absence v sestavě velí postavení soupeře v tabulce Krnovským zvítězit. Střetnutí začíná na rožnovském zimním stadionu v sobotu 24. listopadu v 17.00 hodin.

Hornobenešovští hokejisté jedou do Studénky vyhrát

V hokejové krajské lize mužů pokračují Hornobenešovští hráči v neděli 25. listopadu dalším utkáním na ledě Studénky.

Hokejistům Horního Benešova se daří, a po minulých dvou vítězstvích v Uničově a před vlastními příznivci nad béčkem Rožnova pod Radhoštěm, se vyšplhali na třetí příčku v tabulce. Horní Benešov má letos široký kádr a postrádat bude zatím jen potrestaného Radima Lhotského. Ten v utkání s A-týmem Rožnova nechtěně, ale přesto těžce, zranil v souboji protihráče a obdržel trest ve hře. Odvolání se u disciplinární komise zatím nepovedlo.

„Mužstvo máme až na potrestaného Radima Lhotského pohromadě a do Studénky pojedeme vyhrát. Věřím, že navážeme na minulá vítězství a tým zopakuje výkony z předešlých zápasů," říkal šéf hornobenešovských hokejistů Jaroslav Strmiska.

Zápas ve Studénce zahájí v neděli od 17.00 hodin.