Po vysokém vítězství v Novém Jičíně v minulém kole chtěli Hornobenešovští porazit i Rožnov a od začátku utkání to dávali jasně najevo. Už v polovině 4. minuty vstřelil vedoucí branku domácích Vrábel po přihrávce Tomáše Lhotského.

Horní Benešov měl převahu a další dobré příležitosti ke skórování. Na 2:0 pro domácí zvýšil na konci 7. minuty Zigmund po asistenci Čermáka. Brankář Valachů se nenudil ani v dalších minutách, kdy musel prokazovat své kvality. Ve 14. minutě se podařilo hostům snížit a utkání se na chvíli zdramatizovalo. V 17. minutě ale vrátil dvoubrankový náskok Hornobešovským opět aktivní Zigmund, který uklidnil svůj tým.

Od zahájení prostřední třetiny se hrálo v režii domácího kolektivu, který diktoval tempo hry. Ve 24. minutě vedli domácí už 4:1 po brance Tomáše Lhotského. I další průběh utkání se nesl v duchu převahy domácích. Ve 36. minutě vybídl ke skórování Rohovský Pražáka a na pětigólový náskok ve prospěch Horního Benešova upravil v samotném závěru druhé části Tomáš Lhotský.

Rozhodnuté utkání se dohrávalo ve třetí části. Hosté byli smíření s porážkou a domácí pečetili další vítězství v 54. minutě Hejhalem a v 56. minutě opět agilním Zigmundem. Horní Benešov po hladkém vítězství drží čtvrtou příčku.

TJ HORNÍ BENEŠOV – HC ROŽNOV P. R. 8:1 (3:1, 3:0, 2:0)
Branky: 4. Vrábel (Tomáš Lhotský), 7., 17. a 56. Zigmund (Čermák, Kovalovský, Hlísta), 24. a 40. Tomáš Lhotský (Vrábel, Hejhal), 36. Pražák (Rohovský), 54. Hejhal – 14. Kunčický
Horní Benešov: Pospíšil – Alexandr Lhotský, Bendík, Trubka, Pělucha, Čermák, Rohovský – Koschatzký, Tomáš Lhotský, Vrábel – Vaněk, Hejhal, Pražák – Zigmund, Kovalovský, Hlísta. Trenér: Marek Harazim