Diváci na rýmařovském hřišti sledovali od začátku oboustranně výborné utkání, ve kterém se výsledek přeléval jak přesýpací hodiny. Hráči obou týmů podávali v celém průběhu skvělé výkony, a tak se bylo po celý zápas nač dívat.

Bruntálští šli rychle do dvoubrankového vedení zásluhou Hanuse a Pešata. Domácí bojovnost přinesla snížení brankou Furika, ale dvoubrankový náskok vrátil hostům opět Hanus. Převaha domácích diváků hnala dopředu své hráče a ti dokázali do přestávky výsledek otočit na svou stranu, když se ještě dvakrát trefil Furik a jednou Pospíšil.

Také ve druhé půli pokračoval z obou stran výborný zápas. Rýmařovu s Pospíšilem se podařilo zvýšit vedení na rozdíl dvou branek a zdálo se, že půjde za vítězstvím. Hosté ale v závěrečných minutách vyvinuli velký tlak a branky Raaba, Hanuse, který završil hattrick, a Černohorského nakonec výsledek převrátily na stranu bruntálských nadějí, které dále pokračují v podzimním vítězném tažení a vládnou soutěži.

„Myslím, že jsme viděli z obou stran krásný zápas a o vítězi rozhodl jen výsledek, protože pro mne vyhráli všichni, kteří toto parádní utkání sehráli," uvedl po utkání kouč SO Bruntál Jiří Stanovský.

Jiskra Rýmařov - SO Bruntál A 5:6 (4:3)
Branky: Furik 3, Pospíšil 2 - Hanus 3, Pešat, Raab, Černohorský

Bruntál: Bryndáč, Černohorský, Raab, Čmiel, Šuta, Havlan, Hanus, Pešat, Burik, Mihovský
Rýmařov: Batoušková, Vymazal, Mihál, Oliš, Wenzel, Novosad, Polach, Skála, Friedrich, Pospíšil, Furik