Krnovští fotbalisté jeli k další zkoušce před startem jara do Jeseníku, kde je čekal divizní protivník. „Hráli jsmev neděli po plese gymnázia, což bylo takové nešťastné. Pro některé kluky to byla zkouška odolnosti," uvedl trenér Krnova Ladislav Bártek a pokračoval:

„Navíc jsme nebyli kompletní, Hrubého trápí kotník, chyběl Simichanidis, Moravec měl virózu, zranil se Zetek. Požádal jsem už v pátek Fiuráška z Krásných Louček, jestli by nám při nedostatku hráčů nepomohl. A tak nastoupil."

Jeseník ukazoval svou sílu, ale Krnov mu zdatně sekundoval. „Rozhodčí to chtěl trochu domácím usnadnit, tak jsem sis ním musel promluvit," říkal Bártek. V sedmnácté minutě mohl dát úvodní gól Šimčík, ale netrefil. „Solidně jsme vykrývali prostory a nedávali Jeseníku moc šancí. První poločas jsme odehráli docela dobře," uváděl kouč hostí.

Po přestávce se hráči prostřídali a v padesáté minutě přišla chyba. „Čanecký nezachytil náběh protihráče a domácí vedli," popisoval zkušený trenér. Závěr poznamenal sudí. Před druhým gólem Jeseníku odpustil domácím jasný faul v krnovském vápně. „To nechci ani kometovat. Pokazilo to závěr, pak už se po hřišti jen chodilo," zlobil se Ladislav Bártek.

Krnov inkasoval i potřetí po ráně z dálky. „Sedmdesát minut jsme hráli s Jeseníkem vyrovnaný zápas, což je myslím v naší situaci dobré. Samozřejmě porážku 0:3 memůžu hodnotit úplně pozitivně, ale stále je to příprava," zhodnotil krnovský trenér.

JESENÍK – KRNOV 3:0 (0:0)
Krnov: Hradil – Pella (60. Moravec), Čanecký, Daříček, Šimčík – Bartoníček. Houdek – Havlíček, Adam Ondra, Štěpán Ondra (45. Mrukvia) – Fiurášek. Trenér: Ladislav Bártek