„Máme samozřejmě svoje starosti. Skóre 0:4 je hodně špatné, už s tím musíme něco dělat. Mluvili jsme se staršími hráči. Měli jsme i pohovor s těmi, co se jim moc nedařilo, jako Šimeček a Hrubý. Hlavně jsme je museli uklidnit, aby všecko hodili za hlavu," povídal krnovský trenér Ladislav Bártek.

Krnovského lodivoda samozřejmě trápí tristní střelecká bilance. „Že jsme ještě nedali gól, to je ostuda. Ale najít v dnešní době střelce, to je kolikrát neřešitelný úkol. Košárek dal loni v divizi šest gólů, ale teď mu to nepadá. Havlíček hrál loni 1.A třídu a góly dával, věříme, že se i teď chytí," hodnotil bilanci svých hrotů kouč Krnova.

Samozřejmě klub se snaží situaci řešit a hráče hledá. „Celý týden jsme obtelefonovávali hráče, kteří ještě neměli angažmá. Jednoho nám zase těsně vyfoukly Heřmanice," krčil rameny Ladislav Bártek.

Přesto Krnovští jednu posilu sehnali. „Je to dost narychlo, hráč do útoku. Vojta Šustr má v Baníku hodně dobré vztahy, i s nimi trénuje, takže na jeho doporučení jeden kluk přišel. Zatím nechci jeho jméno zveřejňovat, v neděli by měl být k dispozici," uvedl lodivod Krnova.

Krnov čeká v neděli doma Vendryně, která nastřílela Bohumínu pět branek. „Na to se nesmíme dívat, každý zápas je jiný a my už musíme sbírat body," říkal rozhodně Bártek. Chybět bude nejspíš Čanecký, který má problémy s kolenem, k dispozici už ale bude Daříček s Šimčíkem.

„Musíme se hlavně vyvarovat chyb v obraně, nedarovat soupeři zbytečné a laciné góly, a proměnit šance," uzavřel kouč.