Krnov výhru potřeboval jako sůl a od začátku zápasu si za ní také šel. Šance v prvním poločase ovšem zůstaly ležet ladem. Nejblíže ke vstřelení gólu byly obě letní posily. Nejprve v zakončení selhal Sabó a po něm také Ostrák. „Škoda, že jsme během prvního poločasu neskórovali. Svou smrt jsme přežili zhruba v padesáté minutě, kdy jeden z hráčů soupeře dával na zadní tyč a Pella na poslední chvíli dostal míč do bezpečných prostor,“ komentoval krnovský kouč Ladislav Bártek.

Stěžejní postavou celého zápasu se stal útočník domácích Marek Havlíček. Ten trefil tyčku a po jeho střele rozvlnil síť už zmiňovaný Sabó. Své výborné představení ovšem forvard krnovské eskadry korunoval během devětasedmdesáté a třiaosmdesáté minuty. V prvním případě centroval Hrubý, ve druhém pak Adam Ondra, Marek Havlíček se pokaždé zavěsil do vzduchu a hlavou se dvakrát prosadil. „Byly to krásné branky. Ve druhé půli jsme vzali otěže utkání do svých rukou a dokázali rozhodnout,“ doplnil ještě Ladislav Bártek.

Krnov – Vratimov 3:0 (0:0)

Branky: 64. Sabó, 79. a 83. Havlíček. Rozhodčí: Čuba – Svoboda, Folvarčný. ŽK. R. Pešek. Diváci: 360.
Krnov: Řeháček – Pella, Daříček, Čanecký, Šimčík – Simichanidis – Sabó, A. Ondra (89. Moravec), Ostrák, Hrubý – Havlíček. Trenér: Ladislav Bártek.