Sice se v úvodu nechali zbytečně zatlačit a ustupovali před ataky hostí, ale pak přišla osmá minuta. Míč odražený od tyče vrátil domácí stoper Čanecký do sítě a Krnov vedl. Domácím fungovala rychlá křídla Šimčík s Hrubým.

Ve dvaatřicáté minutě Krnovští překombinovali hostující obranu a Hrubý uklidil míč do branky Čeladné podruhé. Vedení 2:0 bývá ošidné, ale toho si byli domácí vědomi. V pětapadesáté minutě se blýskla staronová tvář v krnovském dresu, gólman Řeháček.

Zlikvidoval bombu soupeře z bezprostřední blízkosti. Po hodině hry už bylo o osudu zápasu jasno. Adam Ondra dostal míč za beky a sám před brankářem nezaváhal. O chviličku později utekl po straně Hrubý, dal balón do středu na Bartoníčka, který přesně zakončil 4:0. Výsledek, který nikdo z dvou set osmdesáti diváků nečekal, ale který všechny potěšil.

KRNOV – ČELADNÁ 4:0 (2:0)
Branky: 8. Čanecký, 32. Hrubý, 62. Adam Ondra, 66. Bartoníček
Krnov: Řeháček – Havlíček, Čanecký, Daříček (85. Zetek), Pella (76. Simichanidis) – Hrubý (90. Golias), Bartoníček (89. Štěpán Ondra), Adam Ondra, Moravec, Šimčík – Houdek. Trenér: Ladislav Bártek

Ladislav Bártek: 4:0 je krásný rozjezd jara

„Přípravná utkání v Dolním Benešově a s devatenáctkou Hlučína mi potvrdila, že osa našeho týmu je dobrá. Když budeme zdraví, tak to půjde. Měli jsme repspekt, protože Čeladná porazila Bohumín. A taky v prvních minutách jsme tam dělali chyby.

Gól Čaneckého nás dostal do jiné dimenze. Chtěli jsme vycházet z bloku do brejků, měli jsme rychlé kraje Šimčíka s Hrubým, pod nimi Adam Ondra a vpředu Houdek. Vedení jsme ještě potvrdili v první půli. Vedení 2:0 je ošidné, na to jsme upozorňovali v kabině.

Pohlídali jsme si to a přidali další dva góly. 4:0 je krásný výsledek, je to první krok k záchraně, v létě ten tým stabilizovat, doplnit, aby se to posunulo dál. Upřímně jsme s takovým výsledkem nepočítali. Dobře se uvedl brankář Řeháček, který nás podržel. Myslím, že jsme diváky v Krnově potěšili," hodnotil Ladislav Bártek.