Hosté nezačali utkání v Ludgeřovicích špatně. Hned v úvodních minutách si vytvořili několik střeleckých příležitostí. Hrál se oboustranně vyrovnaný fotbal. Do vedení chtěli jít také Ludgeřovice, ale gólman Petr, který dochytal utkání se zraněním, byl proti.

Poslat hosty do vedení mohl nejprve Chlopčík a po něm i Satke, ani jeden se ale ze vstřelené branky neradoval. Naopak to byli domácí, kteří se dostali ve 33. minutě do šance, kterou proměnil Zoubek a zajistil Ludgeřovicím poločasové vedení.

Aktivně začali hosté i druhou polovinu zápasu. Domácí hájili jednobrankový náskok a museli čelit tlaku Krásných Louček. Ty se ale dále střelecky neprosazovaly, a tak to byli opět hráči domácího kolektivu, kteří náskok navýšili na rozdíl dvou branek. V 71. minutě se dostal do rychlé akce Zoubek a jeho tým vedl už 2:0.

Hosté chtěli v závěrečné dvacetiminutovce utkání zvrátit, ale ránu dostali v podobě vážného zranění Ručky, který musel být se zlomeným kotníkem odvezen do nemocnice a v dalších utkáních bude pro svůj tým velkou ztrátou. Do sólového úniku se pak dostal Cudrák, domácí obránce ho fauloval ve vápně a Krásné Loučky měly kopat penaltu.

Tu ale rozhodčí nepochopitelně nenařídil a v 71. minutě přišlo definitivní rozhodnutí. Před brankou Krásných Louček se prosadil svým druhým gólem v utkání Zoubek. Krásné Loučky chtěly alespoň korigovat, ale na tříbrankové porážce 0:3 nic nezměnili a napravovat tento výsledek budou v sobotním domácím utkání s Chlebičovem.

Ludgeřovice – Krásné Loučky 3:0 (1:0)
Branky: 33. a 71. Zoubek, 63. Fojtík
Krásné Loučky: Petr – Chudický, Dvořák, Choma, Pella – Chlopčík (56. Cudrák), Lalák (64. Česlík), Ručka, Šmíd – Dankovič, Satke, trenér: Libor Dvořák