Do 15. minuty si hostující celek vytvořil hned tří gólové situace. Při první poslal po standardní situaci míč Chlopčík hlavou jen do tyče. O chvíli později prošel přes dva domácí obránce Cudrák, jeho střela ale zazvonila jen o břevno domácí svatyně.

Když na konci první čtvrthodinky neskončil gólem ani velký závar před domácí bránou, tak se ke slovu dostali i hráči Jakubčovic. Možnosti Schreiera a Molnára zlikvidoval Petr v bráně Krásných Louček.

Navrch měli hosté i v dalším průběhu první půle. Na gólovou přihrávku Šmída ale Cudrák nedosáhl a ani Košárek se před brankou domácích neprosadil. V závěru poločasu si vypracovali domácí závar před brankou Krásných Louček a po něm Schreier placírkou usměrnil míč za Petrova záda.

Herně více ze hry měly Krásné Loučky i od začátku druhé poloviny utkání. V 50. minutě se prosadil střídající Česlík, jeho střelu do šibenice však vytlačil domácí gólman Pavelka na roh. Také další šance byly k vidění před brankou Jakubčovic, ale hostující střelci se nedokázali prosadit.

Jakubčovice hájily těsné vedení až do závěru. Hosté v něm nechali vzadu jen tři obránce a vytáhli se hluboko do útoku. Domácí toho v poslední minutě zápasu využili a do otevřené obrany vstřelili Šťastným rozhodující gól.

„Ztratili jsme další body. Nic nám není platné, že nás žádný soupeř nepřehrál a spíše my máme vždy navrch. Bohužel naše střelecká produktivita je velmi špatná. Hráči takových kvalit, jaké v týmu máme, by si s těmi šancemi měli poradit. Snad se to už zlepší v sobotu doma proti Štítině," uvedl vedoucí Krásných Louček Miroslav Pella.

Jakubčovice – Krásné Loučky 2:0 (1:0)
Branky: 38. Jan Schreier, 90. Štastný
Krásné Loučky: Petr – Kozák, Dvořák, Malinovský (50. Česlík), Choma – Cudrák, Chlopčík, Košárek (73. Tesař), Dankovič (68. Ručka) – Lalák (73. Fiurášek), Šmíd. Trenér: Libor Dvořák starší