Bruntálští fotbalisté šli do utkání s cílem vyhrát a už ve 4. minutě byl v šanci Piňos. O minutu později pálil Stefanovský, ale stav se ještě neměnil. V 6. minutě se už domácí radovali. Po faulu na Kaupa zahrával Petr Šanda pokutový kop a poslal bruntálský tým do vedení.

V 10. minutě vyrobil minelu hostující gólman a Kaup jej z pětadvaceti metrů potrestal. Bruntál se z dvoubrankového vedení dlouho neradoval. V 11. minutě přišla chyba na straně domácích, a Bořucký snížil.

Ve 35. minutě mohlo být vyrovnáno, ale hráč hostů ve výhodné pozici pálil nad. Ve 44. minutě mohl vrátit Bruntálu dvoubrankový náskok Šanda, ale brankář Oldřišova vytlačil míč na rohový kop. Před přestávkou se spustil prudký liják a zaplavil hrací plochu vodou.

V 52. minutě byl znovu v akci Kaup, jeho vydařená střela skončila rohovým kopem. Po něm se před brankou hostů prosadil důrazný Jan Krajčovič a vrátil svému týmu dvoubrankový náskok.

V 66. minutě hosté odpověděli. Polocentr či polostřela hostujícího Blahetky skončila u levé tyče brankáře Bruntálu a Oldřišov se vrátil do zápasu. V 83. minutě to mohl mít domácí tým ještě horší. Trestný kop Bořuckého ale naštěstí orazítkoval jen břevno bruntálské brány.

FC SO Bruntál – Moravan Oldřišov 3:2 (2:1)
Branky Bruntálu: 6. Petr Šanda z penalty, 10. Kaup, 52. Jan Krajčovič
FC SO Bruntál: Šulák – Stoklasa, Piňos, Horák, Jan Krajčovič – Strnadel (90. Dorňák), Petr Šanda, Hoffmann, Zatloukal (64. Chudý) – Stefanovský (87. Hendrych), Kaup (84. Cabál). Trenér: Jan Snieszek