Fotbalisté Bruntálu chtějí v nedělním domácím utkání s Biocelem Vratimov konečně vystoupit ze sestupových mělčin.

Zápas, který začne od půl páté nedělního odpoledne, nabídne zvláštní náboj. Bude totiž bitvou předposledního a posledního celku tabulky, která může leccos napovědět o šancích svěřenců trenéra Jedličky na záchranu.

„Snad nám už zápas konečně vyjde a získáme body, které nutně potřebujeme,“ řekl asistent kouče Slavoje. Domácí kolektiv bude spoléhat na své opory: Pánka a Domitera, ale také na nasazení a bojovný výkon celého týmu.

Scházet bude ještě Píca a pro zranění nebude k dispozici s největší pravděpodobností Ševčík. Nastoupit by měl ale od začátku utkání talentovaný Martin Vajďák, který byl dlouhodobě zraněn a rozehrává se. I přesto v minulém utkání avizoval dobrou formu, když vstřelil jediný gól Slavoje.

Vratimovští fotbalisté mají v posledních letech tradičně špatný podzim a nasvědčuje o tom i jejich současné postavení v tabulce. V Bruntále by se rozhodně nezlobili, kdyby tomu tak bylo i po nedělním vzájemném utkání. „Věříme, že kluci zabojují a prodají své možnosti, a že body zůstanou doma,“ dodal ještě asistent trenéra bruntálského fotbalového klubu.