Podle výsledku by si člověk řekl, že je to až nemožné, přesto byla z trenéra Kovohutí Petra Součka cítit velká nespokojenost s výkonem svých svěřenců. „Je sice hezké, že jsme dali sedm branek, ale z naší strany tam bylo strašně moc nepřesností. Na kvalitu soupeře se vůbec nechci ohlížet, my jsme prostě měli zahrát líp,“ řekl jasně.

Utkání bylo rozhodnuto víceméně už po dvaceti minutách, kdy domácí vedli 4:0. Do poločasu pak ještě přidal pátou trefu Holčák. „Do poločasu jsme vedli 5:0, ale nechtělo se nám běhat a bylo to takové divné. „Jediným pozitivem je, že jsme tam o poločase mohli dát kluky, kteří by si jinak tolik nezahráli.

Ve druhé půli ještě skórovali Simichanidis a Adamovský, hosté se zmohli jen na korekci skóre zásluhou Starého. Teď Břidličná jede do Čeladné a Českého Těšína. „Čekají nás dva těžké zápasy venku a ty jsou pro nás strašně důležité,“ zakončil Souček.

BŘIDLIČNÁ – ŠENOV 7:1 (5:0)

Branky: 7. Daříček, 12. Jiřičný, 14. Cudrák, 18. Houdek, 40. Holčák, 78. Simichanidis, 84. Adamovský – 52. Starý.

Rozhodčí: Dedek – Šafrán, Schneider.ŽK: Ficek – Želazko, Pop. Diváci: 180.

Břidličná: Zifčák – Čanecký (46. Simichanidis), Jiřičný, Daříček – Holčák (55. Dvořák), Ficek, Hoffmann (46. Furčak), Ondra, Cudrák – Houdek (60. Pella), Adamovský. Trenér: Petr Souček.