Kouč Bruntálu Antonín Mura musel před zápasem řešit trable s obranou, ze které mu vypadnul stoper Vitoul. „Karel je nemocný, tak jsme to museli lepit. Nakonec jsme se rozhodli dát tam Lavroviče,“ uvedl.

První půle Bruntálu příliš nevyšla a po dvou brankách Kyseláka modrobílí prohrávali „Zaspali jsme dvacet minut a domácí se dostávali úplně lehce do šancí. Soupeř tam měl vepředu silnou trojici, takoví odolní kluci, těžko se odstavovali od balónu. Kdybychom v poločase prohrávali o čtyři branky, nikdo by se nemohl divit,“ nebral si Mura servítky a dodal: „V poločase jsme si nějaké věci vyříkali a vyměnili jsme si názory.“

Do druhého poločasu nastoupil Slavoj Olympia jako vyměněný a rázem to byli Bruntálští, kdo určoval tempo hry. „Kluci se zvedli a předvedli parádní výkon. Tuhle remízu si cením úplně stejně, jako výhru a to i s ohledem na tabulku. Po zápase jsem mužstvu poděkoval za poctivý výkon,“ uzavřel Mura.

Milan Furik
Jiskra rozstřílela Otrokovice

KOZLOVICE – BRUNTÁL 2:2 (2:0).
Branky: 12. a 25. Kyselák – 62. a 91. Adamovský.
Rozhodčí: Žurovec – Lukašík, Šimeček.
ŽK: Řehák, Kyselák, Střelec, Baculák – Galus, Adamovský.
Diváci: 155.

Bruntál: Jaška – Dohnálek, Lavrovič, Hrabovský, Galus – Krajčovič, Urban, Blažek (94. Zetek), Kyselý (93. Vojtík), Adamovský – Kovařík. Trenér: Antonín Mura.

Ilustrační foto.
Krnov vyšel v Těšíně na prázdno

Chalupa Tomáš